Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a fette sottili
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g funghi porcini freschi, puliti e a fette sottili
- 100 g di Taleggio a fettine sottili
- sale q.b.
- pepe nero macinato q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1050.8 kJ / 251.3 kcal
- Białko
- 7.7 g
- Węglowodany
- 26.2 g
- Tłuszcz
- 13.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.1 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 358.3 mg
Alternatywne przepisy
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2h 15min
Rollè di radicchio
50 dk
Soufflé ai funghi e formaggi a Varoma
1sa
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1sa
Omelette con pollo
55 dk
Crêpes radicchio e Taleggio
2h
Crocchette di zucca e taleggio
1h 15min
Mini galettes ai funghi
1 godz. 45 min
Quiche salmone e rucola
1 godz. 40 min
Cocktail alcolico alle fragole
10 Min
Fiori di zucchina ripieni con speck e provola
1sa
Maltagliati al pesto di zucchine e gamberi
50 dk