Urządzenia i Akcesoria
Thai green curry paste
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
250 g
Składniki
-
fresh long green chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into halves6
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces4
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces (3 cm)2 stalks
-
makrut lime leaves3
-
shrimp paste to taste (see Tips)½ - 1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander2 tsp
-
garlic cloves2
-
fish sauce to taste2 - 4 tsp
-
peanut oil plus extra if needed20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 250 g
Sód
1472.1 mg
Białko
10.7 g
Kalorie
1700.8 kJ /
406.5 kcal
Tłuszcz
23.3 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
49.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai Green Curry Paste
15min
Sri Lankan red beef curry
1h 40min
Thai red curry paste
15min
Red Thai Curry Paste
25min
Thai red curry paste
10min
Beef rendang
6h 20min
Tandoori paste
5min
Thai Green Curry Chicken
30min
Prawn and chicken laksa
40min
Thai green chicken curry
30min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Coconut fish curry
1h 10min