Urządzenia i Akcesoria
Pork gyoza with soy dipping sauce
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
32 pieces
Składniki
Dipping sauce
-
fresh ginger peeled1 cm
-
rice wine vinegar50 g
-
soy sauce50 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices1
-
sesame oil1 tsp
-
dried chilli flakes¼ tsp
Filling
-
water plus extra to seal and steam (if rquired)800 g
-
cabbage cut into pieces (5-6 cm)100 g
-
fresh ginger peeled3 cm
-
garlic cloves2
-
fresh chives cut into quarters5 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters3
-
pork mince300 g
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground white pepper to taste1 pinch
-
sesame oil1 tsp
-
soy sauce2 tsp
-
rice wine vinegar2 tsp
-
potato flour2 tsp
-
gyoza wrappers (approx. 35 wrappers)1 package
-
vegetable oil plus extra to grease2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
93.1 mg
Białko
2.4 g
Kalorie
194.2 kJ /
46.2 kcal
Tłuszcz
3.1 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Madurese chicken satay
1 godz. 30 min
Crispy Japanese chicken with pickled cucumbers
1 godz. 35 min
Wonton soup
1 godz.
Wonton wrappers
55 min
Twice-cooked pork belly with lentils
5 godz. 30 min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min
Coconut rice with Asian inspired pork and eggs
40 min
Teriyaki salmon bao
1 godz. 50 min
Prawn balls with pickled vegetables
1 godz. 15 min
Pork and prawn dumplings
55 min
Pork san choy bau
25 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min