Urządzenia i Akcesoria
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Chilli sauce
-
olive oil50 g
-
lemongrass (approx. 3 cm), white part only, cut into thin slices¼ stalk
-
fresh long red chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into halves4
-
fresh ginger (approx. 5 cm), cut into pieces50 g
-
garlic cloves4
-
eschalots cut into halves3
-
fresh coriander roots only (approx. 25 g); leaves reserved to serve5 - 6 sprigs
-
palm sugar cut into pieces60 g
-
fish sauce (see Tips)45 g
-
cherry tomatoes250 g
Coconut rice
-
long grain white rice300 g
-
water900 g
-
olive oil20 g
-
coconut milk200 g
-
sea salt to taste
Sambal
-
fresh coriander leaves only5 - 6 sprigs
-
red onion (approx. 60 g)¼
-
cherry tomatoes cut into halves150 g
-
desiccated coconut100 g
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
chilli powder½ tsp
-
sea salt2 pinches
Assembly
-
olive oil2 tbsp
-
whole fresh crabs (approx. 300 g each), cleaned and cut into halves (see Tips)6
-
coconut milk400 g
-
spring onion/shallot trimmed, cut into slices, to serve1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
7178.6 mg
Białko
164.7 g
Kalorie
16692 kJ /
3974.3 kcal
Tłuszcz
286.8 g
Błonnik
44.7 g
Tłuszcz nasycony
154.9 g
Węglowodany
174.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min
Pears in orange syrup
45 min
Corn tortillas
1 godz. 50 min
Prawn laksa (Chef Degan)
50 min
Pizza in Bianco
1 godz. 20 min
Balinese Betutu Chicken
5 godz. 35 min
Spicy pineapple vinaigrette
Brak ocen
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1 godz. 30 min
Nasi lemak (coconut rice)
20 min
Piri-piri spatchcock chicken
1 godz. 30 min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1 godz. 35 min
Beef and feta koftas
1 godz. 30 min