Urządzenia i Akcesoria
Classic beef burgers (MEATER+®)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
brown onion cut into quarters150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing20 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)1000 g
-
breadcrumbs (see Tips)40 g
-
egg yolks2
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
round bread rolls cut into halves and toasted, if desired (see Tips)6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
934.6 mg
Białko
45.5 g
Kalorie
2177.7 kJ /
518.5 kcal
Tłuszcz
19.1 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
39.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked masala fish (MEATER+®)
1 godz. 15 min
Steak Sauce
30 min
Baked salmon with spiralized zucchini
Brak ocen
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 min
Sunday lamb roast (MEATER®)
1 godz. 55 min
Classic beef burgers
1 godz.
Cheese and herb scones (Toddlers and beyond)
30 min
Mini Burger Sliders
1 godz. 50 min
Not quite nasi goreng
45 min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25 godz. 40 min
Honey, soy and mustard marinade
5 min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1 godz. 45 min