Urządzenia i Akcesoria
Classic beef burgers (MEATER+®)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
brown onion cut into quarters150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing20 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)1000 g
-
breadcrumbs (see Tips)40 g
-
egg yolks2
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
round bread rolls cut into halves and toasted, if desired (see Tips)6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
934.6 mg
Białko
45.5 g
Kalorie
2177.7 kJ /
518.5 kcal
Tłuszcz
19.1 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
39.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1 godz.
Chocolate and chilli tart
25 godz.
Buffalo chicken wings
50 min
Steamed rice
25 min
Pizza dough
1 godz.
Classic beef burgers
1 godz.
Lamb loin with pink peppercorn sauce
45 min
Melon salad with herb and garlic bread
2 godz. 5 min
Flaky filo fingers
1 godz. 30 min
Lemon meringue cupcakes
1 godz. 30 min
Hamburger rolls
2 godz. 20 min
Poached eggs with blade cover
30 min