Urządzenia i Akcesoria
Classic beef burgers (MEATER+®)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
brown onion cut into quarters150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing20 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)1000 g
-
breadcrumbs (see Tips)40 g
-
egg yolks2
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
round bread rolls cut into halves and toasted, if desired (see Tips)6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
934.6 mg
Białko
45.5 g
Kalorie
2177.7 kJ /
518.5 kcal
Tłuszcz
19.1 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
39.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 min
Chicken and Pork Adobo
40 min
Lamb sausage ragu
30 min
Shui zhu niu rou (chilli beef)
20 min
Pulled pork burger
5 godz.
Kung Pao chicken
1 godz. 30 min
Classic beef burgers
1 godz.
Jalapeño poppers
35 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Rosemary meat pies
3 godz. 30 min
Hand Roll Sushi
1 godz.
Tri-coloured snow cones
1 godz.