Classic beef burgers (MEATER+®)
TM6 TM5 TM31

Classic beef burgers (MEATER+®)

4.5 (37 ocen)

Składniki

  • 150 g brown onion, cut into quarters
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 20 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing
  • 1000 g beef chuck steak, sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)
  • 40 g breadcrumbs (see Tips)
  • 2 egg yolks
  • 1 tsp Dijon mustard
  • 1 tsp salt
  • 3 pinches ground black pepper
  • 6 round bread rolls, cut into halves and toasted, if desired (see Tips)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2177.7 kJ / 518.5 kcal
Białko
45.5 g
Węglowodany
39.8 g
Tłuszcz
19.1 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Błonnik
3.2 g
Sód
934.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy