Urządzenia i Akcesoria
Classic beef burgers (MEATER+®)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
brown onion cut into quarters150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing20 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)1000 g
-
breadcrumbs (see Tips)40 g
-
egg yolks2
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
round bread rolls cut into halves and toasted, if desired (see Tips)6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
934.6 mg
Białko
45.5 g
Kalorie
2177.7 kJ /
518.5 kcal
Tłuszcz
19.1 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
39.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate pudding
6 Std. 30 Min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer)
45 Min
Barbecue Onions (500 g)
45 Min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4 Std.
Beef and beer pie
1 Std. 40 Min
Classic beef burgers
1 Std.
Chocolate crackle surprise
2 Std. 30 Min
Fast meat bread
55 Min
Stuffed jacket potatoes (two ways)
1 Std. 10 Min
Curry lamb soup (TM6)
5 Std. 10 Min
Beef stew with buttermilk dumplings
1 Std. 40 Min
Baked chicken pizzaiola
55 Min