Urządzenia i Akcesoria
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 20 min
20 pieces
Składniki
Sweet and sour sauce
-
white sugar60 g
-
rice wine vinegar2 tbsp
-
soy sauce1 tbsp
-
tomato sauce1 tbsp
-
pineapple juice100 g
-
cornflour1 tsp
Spring rolls
-
cabbage cut in pieces200 g
-
fresh coriander to taste (optional)3 - 5 sprigs
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
garlic cloves2
-
dried shiitake mushroom cut into slices20 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut in pieces150 g
-
canned water chestnuts cut into halves12
-
carrot cut into pieces150 g
-
sesame oil50 g
-
pork mince100 g
-
peeled raw prawns deveined and roughly chopped100 g
-
soy sauce2 tbsp
-
salt2 pinches
-
ground white pepper2 pinches
-
cornflour2 tsp
-
spring roll pastry sheets (see Tips)20
-
water for sealing
-
oil for frying
-
egg beaten1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
289.3 mg
Białko
4 g
Kalorie
439.7 kJ /
104.7 kcal
Tłuszcz
6.2 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
7.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Yum Cha
9 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Może spodoba Ci się również...
Plum and cherry paste
5 godz. 15 min
BBQ chicken winglets
1 godz. 15 min
Char siew sauce
10 min
Madurese chicken satay
1 godz. 30 min
Tomato ketchup
1 godz. 25 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Traditional gravy
25 min
Sweet and sour pork
40 min
Prawn and mushroom crepes
50 min
Char siu bao pork buns
6 godz. 35 min
Cha gio (spring rolls)
55 min
Sweet chilli sauce
1 godz. 5 min