Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sweet and sour sauce
- 60 g white sugar
- 2 tbsp rice wine vinegar
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp tomato sauce
- 100 g pineapple juice
- 1 tsp cornflour
Spring rolls
- 200 g cabbage, cut in pieces
- 3 - 5 sprigs fresh coriander, to taste (optional)
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 20 g dried shiitake mushroom, cut into slices
- 150 g spring onions/shallots, trimmed and cut in pieces
- 12 canned water chestnuts, cut into halves
- 150 g carrot, cut into pieces
- 50 g sesame oil
- 100 g pork mince
- 100 g peeled raw prawns, deveined and roughly chopped
- 2 tbsp soy sauce
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground white pepper
- 2 tsp cornflour
- 20 spring roll pastry sheets (see Tips)
- water, for sealing
- oil, for frying
- 1 egg, beaten
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 439.7 kJ / 104.7 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 7.9 g
- Tłuszcz
- 6.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 289.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Wonton soup
1h
Chilli lime sauce
5 Min
Lime meringue tartlets
2 Std. 40 Min
Prawn balls with pickled vegetables
1h 15min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h
Pork and prawn dumplings
55 min
Caramelised onion jam gravy
2h 5min
Chilli and apple jelly
4 Std. 15 Min
Prawn wontons
2 Std.
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min
Sichuan pepper and chilli salt squid
30 min
Cha gio (spring rolls)
55 min