Urządzenia i Akcesoria
Tandoori chicken
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Tandoori paste
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds1 ½ tbsp
-
cardamom pod (black)6
-
whole cloves10
-
Kashmiri chilli powder2 tbsp
-
ground turmeric1 tbsp
-
ground cinnamon2 tbsp
-
salt1 tbsp
-
brown sugar60 g
-
tomato paste120 g
-
garlic paste (see Tips)120 g
-
ginger paste (see Tips)80 g
-
olive oil plus extra for preserving200 g
Tandoori chicken
-
water for soaking
-
oil for greasing
-
chicken thigh fillet cut into pieces (3 cm)800 g
-
lemon juice only½
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
natural yoghurt200 g
-
ghee (see Tips)30 g
-
fresh mint leaves for garnishing
-
lemon wedges, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
688.3 mg
Białko
26.9 g
Kalorie
1515.7 kJ /
360.8 kcal
Tłuszcz
23.4 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken tikka masala with saffron rice
4 godz. 40 min
Tandoori paste
5 min
Madras curry powder
15 min
Pilau rice
30 min
Ginger paste
15 min
Garlic paste
20 min
Chicken korma
45 min
Chicken tikka masala
1 godz. 10 min
Chicken 65 and green chutney
1 godz. 5 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min
Rogan josh
1 godz. 35 min
Bhuna gosht
1 godz. 20 min