Urządzenia i Akcesoria
Sticky pork belly with jasmine rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
jasmine rice rinsed and drained300 g
-
dried shiitake mushrooms10 g
-
water650 g
-
brown sugar80 g
-
piece fresh ginger3 cm
-
garlic cloves2
-
spring onions/green onions cut into pieces (2 cm), 1 x thinly sliced to garnish7
-
light soy sauce30 g
-
dark soy sauce30 g
-
oyster sauce20 g
-
Chinese cooking wine40 g
-
boneless pork belly rindless, cut into pieces (2 cm thick x 4 cm)800 g
-
sea salt½ tsp
-
sesame oil1 tsp
-
sesame seeds to garnish2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1139.2 mg
Białko
26.5 g
Kalorie
6067 kJ /
1450.1 kcal
Tłuszcz
108.6 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
39.1 g
Węglowodany
86.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Souvlaki lamb couscous salad
25 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2 godz.
High protein chicken parmi hot pocket
1 godz. 15 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Crispy sticky sesame chicken
45 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
Creamy beef curry
1 godz. 15 min