
Urządzenia i Akcesoria
Sticky pork belly with jasmine rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
jasmine rice rinsed and drained300 g
-
dried shiitake mushrooms10 g
-
water650 g
-
brown sugar80 g
-
piece fresh ginger3 cm
-
garlic cloves2
-
spring onions/green onions cut into pieces (2 cm), 1 x thinly sliced to garnish7
-
light soy sauce30 g
-
dark soy sauce30 g
-
oyster sauce20 g
-
Chinese cooking wine40 g
-
boneless pork belly rindless, cut into pieces (2 cm thick x 4 cm)800 g
-
sea salt½ tsp
-
sesame oil1 tsp
-
sesame seeds to garnish2 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
1450.1 kcal /
6067 kJ
Białko
26.5 g
Tłuszcz
108.6 g
Węglowodany
86.9 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
39.1 g
Sód
1139.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chicken and Chinese sausage rice
50 min
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2 godz. 10 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Chinese-style chicken
25 min
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min
Creamy beef curry
1 godz. 15 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 godz. 10 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min