Urządzenia i Akcesoria
Natural yoghurt (Varoma method)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 13 godz.
8 portions
Składniki
-
natural yoghurt (see Tips)55 g
-
full cream milk (see Tips)1000 g
-
full cream milk powder (see Tips)50 g
-
caster sugar (optional)30 g
-
water250 g
-
lemon juice (see Tips)30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
67.7 mg
Białko
6.3 g
Kalorie
561.7 kJ /
133.7 kcal
Tłuszcz
6.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
13.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced nut clusters
35 Min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 Std. 10 Min
Pear and ginger paste
26 Std. 25 Min
Lemon curd
20 Min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 Std.
Creamy vanilla yoghurt
13 Std.
Peanut brittle
1 Std. 30 Min
Pot-set plain yoghurt
12 Std.
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13 Std. 5 Min
Brazilian Cheese Puffs
20 Min
Yoghurt with red berry coulis
13 Std. 20 Min
Fruity dream
10 Min