Urządzenia i Akcesoria
Coconut fish curry
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
Garam masala
-
cinnamon quills2
-
cardamom pods2
-
coriander seeds2 tbsp
-
whole cloves10
-
cumin seeds1 tbsp
-
black peppercorns1 tbsp
-
dried bay leaves2
Coconut rice
-
jasmine rice300 g
-
water700 g
-
coconut milk250 g
-
salt1 tsp
Curry sauce
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
ground turmeric1 tsp
-
fresh long green chillies deseeded if preferred and cut into pieces1 - 2
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
coconut oil50 g
-
salt1 tsp
-
Roma tomatoes ripe, cut into halves6
-
coconut milk400 g
-
fresh kaffir lime leaves cut into thin slices3
-
fish sauce (gluten free)2 tsp
-
palm sugar2 tsp
-
snow peas cut into thin slices100 g
-
oil for greasing
-
skinless snapper fillets cut into portions (approx. 8 cm)750 g
-
ground black pepper to season
-
fresh Thai basil leaves only, for garnishing (optional)2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1845.6 mg
Białko
49.8 g
Kalorie
3789.3 kJ /
902 kcal
Tłuszcz
42 g
Błonnik
12.6 g
Tłuszcz nasycony
27.9 g
Węglowodany
71.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut turmeric fish curry
40 min
Prawn and chicken laksa
40 min
Thai beef salad
1 godz. 15 min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1 godz. 15 min
Balti coconut fish curry
50 min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1 godz. 40 min
Thai green chicken curry
30 min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1 godz.
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Curry laksa
45 min
Keralan Fish Curry
30 min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 godz. 45 min