Urządzenia i Akcesoria
Steamed chocolate cake with whipped cream
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Chocolate cake
-
eggs separated4
-
sugar100 g
-
dark chocolate (50% cocoa) cut into pieces (2 cm)125 g
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra for greasing125 g
-
plain flour plus extra for dusting100 g
-
baking powder (5 g)1 tsp
-
water600 g
Whipped cream and chocolate ganache filling
-
pouring (whipping) cream chilled (see Tips)315 g
-
dark chocolate (50% cocoa) cut into pieces (2 cm)80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
2863 kJ /
684 kcal
Tłuszcz
51 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut butter cake
1 godz.
Hazelnut Bavarian
6 godz. 25 min
Tuatua fritters
45 min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2 godz.
Crunchy caramel ice cream slice
24 godz. 35 min
Two-layer chocolate cake
3 godz. 20 min
Lemon cupcakes with citrus syrup
40 min
Chocolate Butter Cookies
1 godz.
Prawn dumplings (xia jiao)
1 godz. 15 min
Banana coconut ice blocks
7 godz. 15 min
Peppermint chocolate brownie cheesecake
1 godz. 5 min
Too easy chocolate cake
50 min