Brioche hot cross buns
TM6 TM5 TM31

Brioche hot cross buns

4.6 (167 ocen)

Składniki

Dough

  • 130 g unsalted butter, cut into pieces, plus extra to grease
  • 200 g milk
  • 50 g sugar
  • 2 ½ tsp dried instant yeast
  • 2 eggs
  • 500 g baker's flour, plus extra to dust
  • 1 ½ tsp ground cinnamon
  • 1 tsp ground nutmeg
  • ½ tsp ground cloves
  • 1 tsp sea salt
  • 250 g mixed dried fruit, of choice (see Tips)

Piping mixture

  • 40 g plain flour
  • 50 g water
  • 1 tsp extra virgin olive oil
  • 1 pinch sea salt

Syrup

  • 40 g water
  • 40 g sugar
  • butter, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1428.9 kJ / 340.2 kcal
Białko
7.9 g
Węglowodany
48.7 g
Tłuszcz
12.5 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Błonnik
2.5 g
Sód
257.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy