Urządzenia i Akcesoria
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil plus 1-2 tablespoons extra for frying20 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
leek (approx. 160 g), white part only, cut into slices1
-
potatoes (approx. 200 g), peeled and cut into pieces (3-5 cm)2
-
ground turmeric (see Tips)1 tsp
-
ground coriander½ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
ground chilli (optional)¼ tsp
-
cauliflower broken into small florets500 g
-
liquid chicken stock (see Tips)800 g
-
salt to taste (see Tips)¼ tsp
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
brown onion cut into thin slices, for garnishing1
-
cashews for garnishing40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11.9 g
Kalorie
1138.4 kJ /
271 kcal
Tłuszcz
17.2 g
Błonnik
7.6 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green goodness soup
10 Min
Pumpkin and ginger soup
35 Min
Spicy cauliflower soup
20 Min
Minestrone
40 Min
Thai green broccoli and spinach soup
25 Min
Pea and garden mint fritters
25 Min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 Min
Hearty lentil chilli
50 Min
Hearty seven vegetable soup
30 Min
Curried carrot and ginger soup
40 Min
Broccoli soup with sage oil
30 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min