Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g extra virgin olive oil, plus 1-2 tablespoons extra for frying
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 leek (approx. 160 g), white part only, cut into slices
- 2 potatoes (approx. 200 g), peeled and cut into pieces (3-5 cm)
- 1 tsp ground turmeric (see Tips)
- ½ tsp ground coriander
- ¼ tsp ground cumin
- ¼ tsp ground chilli (optional)
- 500 g cauliflower, broken into small florets
- 800 g liquid chicken stock (see Tips)
- ¼ tsp salt, to taste (see Tips)
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 brown onion, cut into thin slices, for garnishing
- 40 g cashews, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1138.4 kJ / 271 kcal
- Białko
- 11.9 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 17.2 g
- Błonnik
- 7.6 g
Alternatywne przepisy
Zucchini, lentil and coconut stew
30 Min
Red lentil cauliflower dahl
35 Min
Spiced lentil vegetable soup
1 Std. 30 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min
Blended mixed vegetable soup
45 Min
Curried carrot and ginger soup
40 Min
Spicy cauliflower soup
20min
Broccoli almond soup
30 Min
Broccoli soup with sage oil
30 Min
Indian spiced sweet potato soup
25 Min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 Min
Zucchini soup
25 Min