Urządzenia i Akcesoria
Moroccan chicken with couscous
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
Steamed couscous
-
couscous200 g
-
water plus extra for soaking1000 g
-
olive oil1 tbsp
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Moroccan chicken
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
fresh coriander leaves only5 sprigs
-
brown onion cut into halves (approx. 120 g)1
-
garlic cloves2
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
water plus 2 tablespoons extra50 g
-
preserved lemon cheek rinsed, flesh removed and rind cut into small pieces (approx. 5 mm)1
-
raisins30 g
-
dried apricots80 g
-
skinless, boneless chicken thighs trimmed1000 g
-
salted butter20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
699.9 mg
Białko
54.9 g
Kalorie
2868.9 kJ /
683.1 kcal
Tłuszcz
26.8 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
52.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curry lamb cutlets
1 godz.
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 min
Lamb korma
4 godz.
Chilli beef with lemon feta
30 min
Moroccan harira soup with chicken
55 min
Eggplant rotolo
1 godz. 40 min
Moroccan chicken with couscous
45 min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 min
Goan prawn curry
25 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 godz. 45 min