Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
water500 g
-
cauliflower cut into florets500 g
-
broccoli cut into florets500 g
-
plain flour50 g
-
butter40 g
-
full cream milk500 g
-
dry white wine40 g
-
sea salt to taste½ tsp
-
ground white pepper to taste2 pinches
-
ground nutmeg (opcjonalnie)1 - 2 pinches
-
Danish blue cheese cut into pieces (2-3 cm)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
670.5 mg
Białko
16 g
Kalorie
1279 kJ /
304 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
12.3 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Cauliflower gratin
1 godz.
Traditional cocktail sauce
5 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Gruyère salmon patties with salad
1 godz. 20 min
Asparagus risotto
40 min
Eggplant involtini with risotto
1 godz. 55 min
Pea and ham soup
2 godz. 20 min
Classic mushroom risotto
30 min
White fish and lemon risotto
30 min