Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
water500 g
-
cauliflower cut into florets500 g
-
broccoli cut into florets500 g
-
plain flour50 g
-
butter40 g
-
full cream milk500 g
-
dry white wine40 g
-
sea salt to taste½ tsp
-
ground white pepper to taste2 pinches
-
ground nutmeg (opcjonalnie)1 - 2 pinches
-
Danish blue cheese cut into pieces (2-3 cm)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
670.5 mg
Białko
16 g
Kalorie
1279 kJ /
304 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
12.3 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed asparagus with caper crumbs
30min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Cauliflower gratin
1h
Chicken à la king
40min
Mushroom sauce
20min
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Eggplant rotolo
1h 40min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Spring frittata
1h 15min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Hearty seven vegetable soup
30min