Urządzenia i Akcesoria
Prawn and saffron risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
water lukewarm560 g
-
saffron threads½ tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters4
-
garlic cloves2
-
olive oil2 tbsp
-
Arborio rice180 g
-
dry sherry80 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste, plus extra to serve1 pinch
-
raw prawns shelled and cleaned200 g
-
lemon zest only, finely grated, no white pith½
-
butter (optional)2 - 3 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
647.1 mg
Białko
20.5 g
Kalorie
2620.4 kJ /
626.3 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
81.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto with zucchini and prawns
1 godz. 15 min
Parsnip and bean mash
25 min
White fish and lemon risotto
30 min
Chicken cacciatore
50 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Hazelnut quince friands
2 godz. 25 min
Milanese risotto
25 min
Spring frittata
1 godz. 15 min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Salmon and fennel risotto
30 min
Seafood Risotto
40 min
Asparagus risotto
40 min