Prawn and saffron risotto
TM6 TM5 TM31

Prawn and saffron risotto

3.6 (67 ocen)

Składniki

  • 560 g water, lukewarm
  • ½ tsp saffron threads
  • 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
  • 2 garlic cloves
  • 2 tbsp olive oil
  • 180 g Arborio rice
  • 80 g dry sherry
  • 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 pinch sea salt, to taste
  • 1 pinch ground black pepper, to taste, plus extra to serve
  • 200 g raw prawns, shelled and cleaned
  • ½ lemon, zest only, finely grated, no white pith
  • 2 - 3 tsp butter (optional)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2620.4 kJ / 626.3 kcal
Białko
20.5 g
Węglowodany
81.6 g
Tłuszcz
18.8 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Błonnik
3.8 g
Sód
647.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy