
Urządzenia i Akcesoria
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil20 g
-
speck finely diced (see Tip)150 g
-
sunflower seeds2 tbsp
-
raw cashews4 tbsp
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
celery stalk cut into pieces1
-
red onion30 g
-
broccoli (approx. 1-2), trimmed and cut into wedges400 g
-
mayonnaise (see Tips)80 g
-
natural yoghurt (see Tips)80 g
-
seeded wholegrain mustard2 tsp
-
sea salt3 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
dried cranberries50 g
-
Danish feta crumbled, to serve (see Tips)100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
766.5 mg
Białko
12.6 g
Kalorie
1591.1 kJ /
380.3 kcal
Tłuszcz
30.1 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Węglowodany
17.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
"Marry me" chicken pasta
35 min
Crunchy broccoli salad with speck
10 min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 min
Mexican corn salad
25 min
Nourish bowl (Diabetes)
55 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min