
Urządzenia i Akcesoria
Creamy capsicum and zucchini soup
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (approx. 2 cm)300 g
-
zucchini 100 g cut into pieces (1 cm) and 200 g cut into larger pieces (2 cm)300 g
-
olive oil40 g
-
brown onion (approx. 120 g), cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
cayenne pepper1 pinch
-
water500 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
ground black pepper1 pinch
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
176.3 kcal /
740.8 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
6.4 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Sód
129.9 mg