Broccoli and blue cheese soup
TM6 TM5 TM31

Broccoli and blue cheese soup

3.6 ( 45 ocen )

Składniki

Macadamia and Parmesan biscuits

  • 70 g Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)
  • 2 sprigs fresh rosemary leaves only
  • 70 g roasted salted macadamia nuts
  • 50 g butter softened
  • 100 g plain flour
  • ⅛ tsp ground black pepper to taste

Broccoli and blue cheese soup

  • 50 g cheddar cheese cut into cubes (3 cm)
  • 250 g broccoli cut into florets
  • 300 g water
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 300 g full cream milk
  • 1 tbsp plain flour
  • 50 - 60 g blue cheese crumbled
  • 1 - 2 pinches ground black pepper to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
564.1 kcal / 2369.3 kJ
Białko
21.8 g
Tłuszcz
40.2 g
Węglowodany
27.5 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
18.8 g
Sód
1604 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy