Broccoli and blue cheese soup
TM6 TM5 TM31

Broccoli and blue cheese soup

3.6 (41 ocen)

Składniki

Macadamia and Parmesan biscuits

  • 70 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
  • 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 70 g roasted salted macadamia nuts
  • 50 g butter, softened
  • 100 g plain flour
  • ⅛ tsp ground black pepper, to taste

Broccoli and blue cheese soup

  • 50 g cheddar cheese, cut into cubes (3 cm)
  • 250 g broccoli, cut into florets
  • 300 g water
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 300 g full cream milk
  • 1 tbsp plain flour
  • 50 - 60 g blue cheese, crumbled
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2369.3 kJ / 564.1 kcal
Białko
21.8 g
Węglowodany
27.5 g
Tłuszcz
40.2 g
Tłuszcz nasycony
18.8 g
Błonnik
4.5 g
Sód
1604 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy