Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Tagliolini
- 350 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 2 tuorli d'uovo
- 1 pizzico di sale
- farina tipo 00
Terminare la preparazione
- 100 g di burro a pezzi
- 3 foglie di salvia fresca
- tartufo fresco a scaglie q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2433 kJ / 581.5 kcal
- Białko
- 14.8 g
- Węglowodany
- 67 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Błonnik
- 2.6 g
Alternatywne przepisy
Peposo toscano
1h 30min
Tortelli di patate e ricotta
1h 20 min
Vongole veraci su crostoni di pane
50 min
Marinatura per la selvaggina
20 min
Cappellacci di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1h 5 min
Marinatura all'aceto balsamico e peperoncino
15min
Nociata Sabina
1h 30min
Ravioli ai carciofi e pancetta
1h 20 min
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50 min
Pici all'aglione
1h 25min
Bicchierini al tiramisú (per 2 persone)
3h 30 min
Torta al testo
1h