Lonza di maiale farcita e verdure al vapore

Lonza di maiale farcita e verdure al vapore

4.3 27 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 400 g di lonza di maiale
  • 200 g di pancetta a fette
  • 50 g di mortadella a pezzi
  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 200 g di patate pelate e a dadini (2 cm)
  • 200 g di carote pelate e a dadini (1 cm)
  • 200 g di zucchine a dadini (1 cm)
  • 500 g di acqua

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 39.5 g
Kalorie 1996 kJ / 477 kcal
Tłuszcz 28.7 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 13.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...