Urządzenia i Akcesoria
Spinaci, cipolle e patate in agrodolce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
-
200 g di foglie di spinaci freschi lavate
-
500 g di acqua
-
250 g di patate pelate e a spicchi
-
200 g di cipolle rosse di Tropea, tagliate in 8 parti
Vinaigrette agrodolce
-
80 g olio extravergine di oliva
-
70 g di aceto di mele
-
1 cucchiaio zucchero
-
2 cucchiai rasi di sale + q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
3.5 g
Kalorie
1098 kJ /
262 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
16.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Invito a cena
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Zucchine piccanti
55 min
Conserva di barbabietole in agrodolce
12 godz. 30 min
Polpette di pane e seitan con cipolle stufate
55 min
Conserva di melanzane
1 godz. 30 min
Canapè con patè di asparagi
5 godz. 30 min
Concentrato di pomodoro
10 min
Torrone alle mandorle
3 godz. 20 min
Verdure miste in agrodolce
25 godz. 40 min
Composta di melanzane e peperoni
1 godz. 45 min
Cous cous di cavolfiore e verdure raw
20 min
Peperoni alla pugliese
721 godz. 10 min
Contorno di carote in agrodolce
1 godz.