Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di foglie di spinaci freschi, lavate
- 500 g di acqua
- 250 g di patate, pelate e a spicchi
- 200 g di cipolle rosse di Tropea, tagliate in 8 parti
Vinaigrette agrodolce
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di aceto di mele
- 1 cucchiaio di zucchero
- 2 cucchiai rasi di sale + q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1098 kJ / 262 kcal
- Białko
- 3.5 g
- Węglowodany
- 16.8 g
- Tłuszcz
- 20.6 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Insalata di cardi alle erbe e pinoli
40min
Petto di pollo al limone in salsa di sedano
35min
Salsa di pomodori, pancetta e paprika
45min
Verdure miste in agrodolce
25 godz. 40 min
Verdurine in insalata con formaggio di capra
35min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min
Lattughe ripiene
1 Std. 10 Min
Salsa all'arancia
25min
Crema di melanzane e peperoncini
35min
Conserva di melanzane
1h 30min
Insalata di cavolfiori e patate
30min
Pollo in fricassea
50min