Spinaci, cipolle e patate in agrodolce
TM5 TM6

Spinaci, cipolle e patate in agrodolce

4.4 (12 ocen)

Składniki

  • 200 g di foglie di spinaci freschi, lavate
  • 500 g di acqua
  • 250 g di patate, pelate e a spicchi
  • 200 g di cipolle rosse di Tropea, tagliate in 8 parti

Vinaigrette agrodolce

  • 80 g di olio extravergine di oliva
  • 70 g di aceto di mele
  • 1 cucchiaio di zucchero
  • 2 cucchiai rasi di sale + q.b.

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1098 kJ / 262 kcal
Białko
3.5 g
Węglowodany
16.8 g
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
2.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy