Tandoori masala - Subcontinente indio

Tandoori masala - Subcontinente indio

5.0 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
100 g

Składniki

  • de jengibre molido
    2 cucharaditas
  • de ajo en polvo
    2 cucharaditas
  • de nuez moscada molida
    1 cucharadita
  • de semillas de fenogreco
    2 cucharaditas
  • de canela molida
    2 cucharaditas
  • de clavo molido
    2 cucharaditas
  • de semillas de comino
    3 cucharadas
  • de semillas de cilantro
    4 cucharadas
  • de pimienta negra en grano
    2 cucharaditas
  • de semillas de cardamomo
    4 cucharaditas

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 170 kcal / 713 kJ
Białko 7.9 g
Tłuszcz 7.1 g
Węglowodany 26.4 g
Błonnik 15.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...