Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de repollo blanco sin el tronco (cortado en trozos regulares)
- 100 g de rabanitos limpios sin pelar
- 8 ramitas de perejil fresco limpio y seco (solo las hojas)
- 20 g de vinagre
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharadita de orégano seco
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 418 kJ / 100 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 3.55 g
- Tłuszcz
- 8.7 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada tabulé de quinoa
25min
Salteado de repollo y calabaza
15 Min
Ensalada rápida de brócoli
5 Min
Ensalada de vegetales
5 Min
Ensalada coleslaw con huevo y lechuga
10 Min
Coleslaw con salsa de rabanitos
5 Min
Ensalada de lombarda con higos secos y gorgonzola
10 Min
Aliño de yogur con guindilla, ajo, limón y cilantro
1h 5min
Ensalada de lombarda y pera
10 Min
Ensalada nórdica de repollo y manzana con salmón ahumado
10 Min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30 Min
Ensalada de lombarda, manzana y zanahorias con pasas
5 Min