Brownie z czerwonej fasoli

Brownie z czerwonej fasoli

4.0 464 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
12 kawałków

Składniki

  • oleju plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy
    100 g
  • siemienia lnianego brązowego
    20 g
  • wody
    60 g
  • cukru trzcinowego
    170 - 180 g
  • czerwonej fasoli Kidney, z puszki odsączonej, opłukanej
    440 g
  • kakao naturalnego, niesłodzonego
    70 g
  • ekstraktu z wanilii, naturalnego
    1 łyżeczka
  • proszku do pieczenia
    1 łyżeczka
  • sody oczyszczonej
    ½ łyżeczki
  • soli
    1 - 2 szczypty
  • żurawiny, suszonej
    60 - 70 g
  • cukier puder do dekoracji

Wartości odżywcze na 1 kawałek

Kalorie 197 kcal / 824.2 kJ
Białko 3.4 g
Tłuszcz 10.1 g
Węglowodany 28.4 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Sód 211.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...