
Urządzenia i Akcesoria
Brownie z czerwonej fasoli
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
12 kawałków
Składniki
-
oleju plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy100 g
-
siemienia lnianego brązowego20 g
-
wody60 g
-
cukru trzcinowego170 - 180 g
-
czerwonej fasoli Kidney, z puszki odsączonej, opłukanej440 g
-
kakao naturalnego, niesłodzonego70 g
-
ekstraktu z wanilii, naturalnego1 łyżeczka
-
proszku do pieczenia1 łyżeczka
-
sody oczyszczonej½ łyżeczki
-
soli1 - 2 szczypty
-
żurawiny, suszonej60 - 70 g
-
cukier puder do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 kawałek
Kalorie
197 kcal /
824.2 kJ
Białko
3.4 g
Tłuszcz
10.1 g
Węglowodany
28.4 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Sód
211.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WEGAŃSKA KUCHNIA
9 Przepisów
Polska
Polska