
Urządzenia i Akcesoria
Smoothie z jarmużu, jabłek i winogron
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 porcje
Składniki
-
25 g orzechów nerkowca, surowych
-
100 g jasnych winogron
-
50 g jarmużu tylko liście, pokrojonego na kawałki, bez twardych części
-
100 g jabłek, kwaśnych bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
200 g wody
-
2 łyżeczki miodu
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
91 kcal /
381 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

JARMUŻ
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Smoothie jabłko-melon-szpinak
15 min
Smoothie z awokado
30 min
Zielone smoothie z jabłkiem, mango i pomarańczą
10 min
Zielone smoothie z melonem i szpinakiem
10 min
Smoothie pomarańcza-jabłko-szczaw
15 min
Smoothie gruszka-banan-rukola
15 min
Zielony koktajl z jarmużem i ananasem Moniki Rachwał
10 min
Smoothie z burakiem i jarmużem
10 min
Zielone smoothie z sałatą, mango i bananami
10 min
Smoothie z kiwi i imbirem
10 min
Smoothie selerowo-jabłkowe
5 min
Smoothie szpinak-pomarańcza-ananas
15 min