Sweet Pea and Zucchini Soup
TM6 TM5

Sweet Pea and Zucchini Soup

4.1 ( 48 ocen )

Składniki

  • 1 tbsp olive oil plus extra to grease
  • 4 large eggs
  • ½ tsp salt plus extra to season eggs, divided
  • 2 pinches ground black pepper plus extra to season eggs, divided
  • 4 oz leeks in pieces, white part only
  • 2 garlic cloves
  • 9 oz zucchini cubed (1 in.)
  • 24 oz sweet peas fresh or frozen
  • 18 oz vegetable stock low sodium
  • 1 tbsp lemon juice
  • 2 oz heavy whipping cream (opcjonalnie)
  • 2 oz baby arugula divided

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
299.9 kcal / 1254.9 kJ
Białko
19.3 g
Tłuszcz
10.8 g
Węglowodany
32.4 g
Błonnik
10.2 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Sód
431.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy