
Urządzenia i Akcesoria
Shrimp and Green Pea Pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil divided2 oz
-
raw shrimp, peeled and deveined large7 oz
-
salt plus 1-2 pinches to season shrimp1 tsp
-
shallot (approx. 1 oz), halved1
-
fresh green peas (see Tip), plus 2 tbsp extra to garnish9 oz
-
water24 ½ oz
-
ground black pepper2 pinches
-
dried farfalle pasta11 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
499 kcal /
2088 kJ
Białko
24 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
65 g
Błonnik
7.6 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
464 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 godz. 25 min
Pasta Primavera
50 min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 min
Tuna and Amaranth Patties with Cranberry Vinaigrette Salad
45 min
Smoked Salmon and Zucchini Pasta
35 min
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3 godz. 20 min
Black Beans
30 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min
Eggplant and Tomato Pasta
45 min
Garlic Mashed Potatoes
50 min