Urządzenia i Akcesoria
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
4 oz Parmesan cheeseParmesan cheese4 oz
-
yellow onions quartered9 oz
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil2 oz
-
dried chili flakes2 - 3 pinches
-
sweet smoked paprika1 tsp
-
canned diced tomatoes29 oz
-
dried oregano1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
canned black beans drained30 oz
-
vegetable stock14 oz
-
orange juice2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
1665 kJ /
398 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
16 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Black Beans
30 min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Split Pea Soup
1 godz. 25 min
One-Pot Barley and Vegetables
1 godz. 10 min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Tomato Basil Soup
40 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Smoky Black Bean Soup
35 min
Vegetarian Chili
50 min