
Urządzenia i Akcesoria
Lentil Moussaka
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
red split lentils7 oz
-
water18 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces4 ½ oz
-
eggplants14 oz
-
olive oil2 oz
-
yellow onions halved7 oz
-
garlic cloves3
-
bell pepper green or red, cut into pieces (approx. 5.5 oz)1
-
tomatoes (approx. 15 oz), undrained1 can
-
red wine4 oz
-
dried oregano1 tbsp
-
ground ginger1 tsp
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
unsalted butter plus extra to grease1 ½ oz
-
whole milk18 oz
-
all-purpose flour1 ½ oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
492 kcal /
2064 kJ
Białko
21 g
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
33 g
Błonnik
7.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Ratatouille
40 min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Baked Spinach and Eggs
35 min
Vegetable Soup
35 min
Indian Vegetable Curry
50 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Vegetarian Chili
50 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min