Urządzenia i Akcesoria
Lentil Moussaka
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
red split lentils7 oz
-
water18 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces4 ½ oz
-
eggplants14 oz
-
olive oil2 oz
-
yellow onions halved7 oz
-
garlic cloves3
-
bell pepper green or red, cut into pieces (approx. 5.5 oz)1
-
tomatoes (approx. 15 oz), undrained1 can
-
red wine4 oz
-
dried oregano1 tbsp
-
ground ginger1 tsp
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
unsalted butter plus extra to grease1 ½ oz
-
whole milk18 oz
-
all-purpose flour1 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
2064 kJ /
492 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
7.4 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Spinach and Eggs
35 min
Leek Pie
1 godz. 45 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Greek Lentils and Rice
40 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Mushroom Risotto
30 min
Vegetarian Chili
50 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min