
Urządzenia i Akcesoria
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Stuffed Peppers with Rice
-
yellow onions halved2 ½ oz
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
ground beef8 - 12 oz
-
white bread cut into pieces2 slices
-
mustard1 oz
-
salt½ tsp
-
sweet paprika1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
large egg1
-
bell peppers red, green or yellow4
-
water43 oz
-
homemade vegetable stock paste2 heaping tsp
-
basmati rice8 oz
Tomato Sauce
-
unsalted butter cut into pieces1 ½ oz
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
crushed tomatoes (approx. 15 oz)1 can
-
tomato purée (concentrated)2 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sugar1 tsp
-
lemon juice1 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
1290.8 kcal /
5400.7 kJ
Białko
50.4 g
Tłuszcz
32.5 g
Węglowodany
252.9 g
Błonnik
75.8 g
Tłuszcz nasycony
14.5 g
Sód
1106.3 mg