Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
TM6 TM5

Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce

4.3 (30 ocen)

Składniki

Stuffed Peppers with Rice

  • 2 ½ oz yellow onions, halved
  • 1 garlic clove (opcjonalnie)
  • 8 - 12 oz ground beef
  • 2 slices white bread, cut into pieces
  • 1 oz mustard
  • ½ tsp salt
  • 1 tsp sweet paprika
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 large egg
  • 4 bell peppers, red, green or yellow
  • 43 oz water
  • 2 heaping tsp homemade vegetable stock paste
    lub 2 vegetable stock cubes
  • 8 oz basmati rice

Tomato Sauce

  • 1 ½ oz unsalted butter, cut into pieces
  • 1 ½ oz all-purpose flour
  • 1 can crushed tomatoes (approx. 15 oz)
  • 2 oz tomato purée (concentrated)
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 tsp sugar
  • 1 tsp lemon juice

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
5400.7 kJ / 1290.8 kcal
Białko
50.4 g
Węglowodany
252.9 g
Tłuszcz
32.5 g
Tłuszcz nasycony
14.5 g
Błonnik
75.8 g
Sód
1106.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy