Cream of Asparagus Soup

Cream of Asparagus Soup

4.1 71 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 portions

Składniki

  • asparagus woody ends removed, cut into pieces (1 in.)
    6 - 8 oz
  • salted butter
    2 oz
  • all-purpose flour
    2 oz
  • heavy whipping cream
    3 oz
  • skim milk
    25 oz
  • vegetable stock paste
    1 heaping tbsp
  • freshly ground black pepper to taste
    ¼ tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 6 g
Kalorie 862 kJ / 206 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...