
Urządzenia i Akcesoria
Ratatouille
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
yellow onions halved4 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
ripe tomatoes cut into pieces (¼ in.-¾ in.)10 ½ oz
-
red bell peppers cut into pieces (¼ in.-¾ in.)3 ½ oz
-
mixed dried herbs (e.g. thyme, rosemary, marjoram, basil, parsley)1 tbsp
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper2 pinches
-
eggplants cut into pieces (¼ in.-¾ in.)10 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (¼ in.-¾ in.)7 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
95.1 kcal /
397.8 kJ
Białko
2.7 g
Tłuszcz
4.1 g
Węglowodany
13.9 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Sód
593.4 mg