Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 oz yellow onions, halved
- 2 garlic cloves
- ½ oz olive oil
- 10 ½ oz ripe tomatoes, cut into pieces (¼ in.-¾ in.)
- 3 ½ oz red bell peppers, cut into pieces (¼ in.-¾ in.)
- 1 tbsp mixed dried herbs (e.g. thyme, rosemary, marjoram, basil, parsley)
- 1 tsp salt
- 2 pinches freshly ground black pepper
- 10 ½ oz eggplants, cut into pieces (¼ in.-¾ in.)
- 7 oz zucchini, cut into pieces (¼ in.-¾ in.)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 397.8 kJ / 95.1 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 13.9 g
- Tłuszcz
- 4.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.6 g
- Błonnik
- 4.9 g
- Sód
- 593.4 mg
Alternatywne przepisy
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Minestrone
45 Min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 Std.
Vegetable Soup
35 Min
Ratatouille with Pecorino
1 Std. 5 Min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Creamy Mushroom Soup
25 Min
Creamy Tomato Soup
30 min
Asparagus Cream Soup
25 Min
Baked Spinach and Eggs
35 Min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min
Cod with Citrus Butter
50 min