Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 oz yellow onions, halved
- 2 garlic cloves
- ½ oz olive oil
- 10 ½ oz ripe tomatoes, cut into pieces (¼ in.-¾ in.)
- 3 ½ oz red bell peppers, cut into pieces (¼ in.-¾ in.)
- 1 tbsp mixed dried herbs (e.g. thyme, rosemary, marjoram, basil, parsley)
- 1 tsp salt
- 2 pinches freshly ground black pepper
- 10 ½ oz eggplants, cut into pieces (¼ in.-¾ in.)
- 7 oz zucchini, cut into pieces (¼ in.-¾ in.)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 397.8 kJ / 95.1 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 13.9 g
- Tłuszcz
- 4.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.6 g
- Błonnik
- 4.9 g
- Sód
- 593.4 mg
Alternatywne przepisy
Leek and Potato Soup
40min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Cod with Citrus Butter
50min
Minestrone
45min
Vegetable Soup
35 min
Mushroom Risotto
30 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Baked Spinach and Eggs
35 min
Vegetable Stock Paste
45min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min