
Urządzenia i Akcesoria
Ratatouille
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
yellow onions halved4 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
ripe tomatoes cut into pieces (¼ in.-¾ in.)10 ½ oz
-
red bell peppers cut into pieces (¼ in.-¾ in.)3 ½ oz
-
mixed dried herbs (e.g. thyme, rosemary, marjoram, basil, parsley)1 tbsp
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper2 pinches
-
eggplants cut into pieces (¼ in.-¾ in.)10 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (¼ in.-¾ in.)7 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
95.1 kcal /
397.8 kJ
Białko
2.7 g
Tłuszcz
4.1 g
Węglowodany
13.9 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Sód
593.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Vegetable Stock Paste
45 min
Minestrone
45 min
Vegetable Soup
35 min
Chopped Vegetable Salad
10 min
Mushroom Risotto
30 min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 min
Ratatouille with Pecorino
1 godz. 5 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min