Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 oz yellow onions, halved
- 2 garlic cloves
- ½ oz olive oil
- 10 ½ oz ripe tomatoes, cut into pieces (¼ in.-¾ in.)
- 3 ½ oz red bell peppers, cut into pieces (¼ in.-¾ in.)
- 1 tbsp mixed dried herbs (e.g. thyme, rosemary, marjoram, basil, parsley)
- 1 tsp salt
- 2 pinches freshly ground black pepper
- 10 ½ oz eggplants, cut into pieces (¼ in.-¾ in.)
- 7 oz zucchini, cut into pieces (¼ in.-¾ in.)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 397.8 kJ / 95.1 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 13.9 g
- Tłuszcz
- 4.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.6 g
- Błonnik
- 4.9 g
- Sód
- 593.4 mg
Alternatywne przepisy
Vegetable Soup
35 min
Mushroom Risotto
30min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Minestrone
45 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Cauliflower Gratin
55 Min
Stuffed Vegetables
1h 20min
Cod with Citrus Butter
50min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min
Lentil Moussaka
2h 20min
Quiche Lorraine
50min
Baked Spinach and Eggs
35 min