Urządzenia i Akcesoria
Red Beans and Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
water divided, plus extra, to rinse and soak63 oz
-
dried red beans8 oz
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil1 oz
-
yellow onions quartered12 oz
-
green bell pepper cored and quartered4 oz
-
celery sticks cut into pieces (2 in.)4 oz
-
bacon cut into pieces (¼ in.)8 oz
-
salt pork cut into pieces (¼ in.)4 oz
-
ground smoked paprika2 tsp
-
ground cayenne pepper½ - 1 tsp
-
Cajun spice mix2 tsp
-
dried sage1 tsp
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
dried bay leaves3
-
Andouille sausage fully cooked, sliced on the diagonal (½ in.)6 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
long-grain rice10 oz
-
hot sauce to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1473.7 mg
Białko
35.3 g
Kalorie
4678.6 kJ /
1118.2 kcal
Tłuszcz
62 g
Błonnik
13 g
Tłuszcz nasycony
19.9 g
Węglowodany
105.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mardi Gras
12 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Spanish Rice
35 min
Turmeric Basmati Rice with Currants
35 min
Mixed Herbs Rice
35 min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 godz. 5 min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 godz. 5 min
Fish and Zucchini
35 min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Meat Sauce
1 godz. 45 min
Curried Lentils
5 godz. 15 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min