Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 63 oz water, divided, plus extra, to rinse and soak
- 8 oz dried red beans
- 4 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 12 oz yellow onions, quartered
- 4 oz green bell pepper, cored and quartered
- 4 oz celery sticks, cut into pieces (2 in.)
- 8 oz bacon, cut into pieces (¼ in.)
- 4 oz salt pork, cut into pieces (¼ in.)
- 2 tsp ground smoked paprika
- ½ - 1 tsp ground cayenne pepper
- 2 tsp Cajun spice mix
- 1 tsp dried sage
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 dried bay leaves
- 6 oz Andouille sausage, fully cooked, sliced on the diagonal (½ in.)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 10 oz long-grain rice
- hot sauce, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4678.6 kJ / 1118.2 kcal
- Białko
- 35.3 g
- Węglowodany
- 105.6 g
- Tłuszcz
- 62 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.9 g
- Błonnik
- 13 g
- Sód
- 1473.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lemon Pasta
35min
Cold Red Curry Soup
30 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
Southern Black-Eyed Peas
1 godz. 35 min
Ground Bison Meat
35min
Boniatillo Cubano (Mashed Sweet Potatoes)
55min
Spanish Rice
30 min
Curried Lentils
5óra 15p
Tamales Oaxaqueños
2 Std. 40 Min
Black Beans
30 min
Steamed Broccoli
25min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min