Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 63 oz water, divided, plus extra, to rinse and soak
- 8 oz dried red beans
- 4 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 12 oz yellow onions, quartered
- 4 oz green bell pepper, cored and quartered
- 4 oz celery sticks, cut into pieces (2 in.)
- 8 oz bacon, cut into pieces (¼ in.)
- 4 oz salt pork, cut into pieces (¼ in.)
- 2 tsp ground smoked paprika
- ½ - 1 tsp ground cayenne pepper
- 2 tsp Cajun spice mix
- 1 tsp dried sage
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 dried bay leaves
- 6 oz Andouille sausage, fully cooked, sliced on the diagonal (½ in.)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 10 oz long-grain rice
- hot sauce, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4678.6 kJ / 1118.2 kcal
- Białko
- 35.3 g
- Węglowodany
- 105.6 g
- Tłuszcz
- 62 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.9 g
- Błonnik
- 13 g
- Sód
- 1473.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5 min
Mushroom and Wild Rice Soup
30min
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 Min
Spanish Rice
35 Min
Bolognese Sauce
1h 10min
Greek Lentils and Rice
35 Min
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 Min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45 Min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 Min
Curried Lentils
5h 15min
Basic Basmati Rice
35 Min