
Urządzenia i Akcesoria
Tomato Basil Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Basil Oil
-
ice water16 oz
-
water20 oz
-
fresh basil leaves4 oz
-
extra virgin olive oil6 oz
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)½ oz
-
salt1 pinch
Tomato Basil Soup
-
dried red lentils2 oz
-
red onion quartered4 oz
-
garlic clove2
-
fresh oregano leaves only4 stalks
-
extra virgin olive oil2 oz
-
Roma tomatoes halved32 oz
-
vegetable stock12 oz
-
sugar1 tbsp
-
fresh basil leaves plus extra to garnish½ oz
-
croutons to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
212 kcal /
887 kJ
Białko
4.7 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
17.4 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Sód
51.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Turkey Chili
45 min
Leek and Potato Soup
40 min
Mashed Potatoes
50 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Mushroom Risotto
30 min
Beef Chili
1 godz. 5 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
French Onion Soup
1 godz. 10 min
Carrot Ginger Soup
20 min