
Urządzenia i Akcesoria
Placuszki z kukurydzą i kolendrą
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 sztuk
Składniki
Sos
-
kolendry, świeżej15 g
-
jogurtu naturalnego125 g
-
soli2 szczypty
-
pieprzu czarnego, mielonego2 szczypty
Placuszki
-
mąki pszennej100 g
-
proszku do pieczenia5 g
-
jajko1
-
mleka 3,2% tłuszczu150 g
-
soli2 szczypty
-
pieprzu czarnego, mielonego2 szczypty
-
kukurydzy, konserwowej odsączonej z zalewy120 g
Przygotowanie placuszków
-
oliwa z oliwek do smażenia placuszków
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
118 kcal /
495 kJ
Białko
5.1 g
Tłuszcz
2.2 g
Węglowodany
20.6 g
Błonnik
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

APETYT NA WEGE
66 Przepisów
Polska
Polska