Urządzenia i Akcesoria
Omlet z jarmużem
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porcje
Składniki
-
70 g sera gouda pokrojonego na kawałki
-
1 ząbek czosnku
-
100 g jarmużu tylko liście, bez twardych części
-
6 jajek
-
2 szczypty suszonych płatków chili
-
¼ łyżeczki soli
-
¼ łyżeczki pieprzu, mielonego
-
500 g wody
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
15 g
Kalorie
786 kJ /
188 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ZDROWE ODŻYWIANIE
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Zielone omleciki z Varomy
40 min
Omlet grecki
35 min
Bataty faszerowane jajkiem z sałatką ze szpinaku
1 godz. 20 min
Frittata z cukinią
55 min
Omlet z cukinią (dla dzieci)
20 min
Brokuły i kalafior z owsianą kruszonką
55 min
Omlet z białek
35 min
Suflety kalafiorowe
55 min
Placki z otrębów owsianych
2 godz. 40 min
Placki szpinakowe z dipem serowo-paprykowym
40 min
Sałatka z jarmużu z burakiem
45 min
Brokuł z ciecierzycą w sosie orzechowym
1 godz.