Pasta z rzeżuchy

Pasta z rzeżuchy

4.5 36 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 porcji

Składniki

  • 2 ząbki czosnku
  • 120 g ziaren słonecznika
  • 10 g rzeżuchy
  • 70 g oleju rzepakowego
  • 10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
  • ½ łyżeczki soli
  • ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Sód 163.2 mg
Białko 5.1 g
Kalorie 917.6 kJ / 219.2 kcal
Tłuszcz 20.3 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Węglowodany 5.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...