Urządzenia i Akcesoria
Pasta z rzeżuchy
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 porcji
Składniki
-
2 ząbki czosnku
-
120 g ziaren słonecznika
-
10 g rzeżuchy
-
70 g oleju rzepakowego
-
10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
½ łyżeczki soli
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
163.2 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
917.6 kJ /
219.2 kcal
Tłuszcz
20.3 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
5.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frittata z jarmużem i ziemniakami
1 godz. 10 min
Cukinie z miętą
30 min
Chłodnik z pora, selera i ziemniaków (Vichysoiss)
50 min
Sos gribiche
20 min
Bezmięsne klopsiki z jarmużu
35 min
Kwiaty czarnego bzu smażone w cieście
30 min
Tarta z botwinką i serem feta
1 godz. 45 min
Frittata z bobem i młodymi ziemniakami
1 godz. 10 min
Ciasteczka z gorgonzolą
40 min
Zupa krem z liści rzodkiewki z rzodkiewkami na parze
40 min
Kandyzowane orzeszki ziemne
3 godz. 20 min
Pasta z jarmużu
15 min