
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g botwiny, liście i łodygi, pokrojonej na kawałki
- 350 g jabłek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
- 500 g truskawek, bez szypułek
- 1 szczypta cynamonu, mielonego
- 10 g miodu
- Wartości odżywcze
- na 1 porcję
- Kalorie
- 284 kJ / 67 kcal
- Białko
- 1.4 g
- Węglowodany
- 17.8 g
- Tłuszcz
- 0.8 g