Odkryj kulinarne perełki na jesień! Ta kolekcja to zestawienie mniej popularnych, ale wysoko ocenianych przepisów z platformy Cookidoo®. Przepisy bazują na składnikach sezonowych, takich jak: dynia, buraki, jarmuż, gruszki, jabłka i przyprawy korzenne.
Purée z dyni (przepis podstawowy)
40 min
Dżem z dyni z jabłkiem i mango
1 godz. 30 min
Korzenny napar z zielonej herbaty z owocami
35 min
Shake z pieczonego buraka i owoców
1 godz. 30 min
Surówka z jarmużem i jabłkiem
15 min
Sałatka z komosą ryżową (quinoa), batatem, szpinakiem i jabłkiem
25 min
Kremowa zupa z pieczonych buraków
1 godz. 40 min
Wegetariańska moussaka (musaka)
1 godz. 5 min
Zapiekanka twarogowa z kaszą manną z gruszkami i żurawiną
1 godz. 30 min
Brownie z gruszkami
1 godz. 15 min