Batony proteinowe

Batony proteinowe

4.7 179 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
8 sztuk

Składniki

  • płatków owsianych, górskich
    30 - 40 g
  • białka w proszku waniliowego (patrz wskazówka)
    40 g
  • orzechów nerkowca, prażonych, niesolonych
    150 g
  • daktyli Medjool, bez pestek pokrojonych na kawałki (ok. 10 sztuk)
    180 g
  • masła orzechowego
    80 g
  • syropu z agawy
    15 - 20 g
    15 - 20 g syropu klonowego
  • soli
    1 szczypta

Wartości odżywcze na 1 sztukę

Kalorie 218.1 kcal / 913.3 kJ
Białko 8.8 g
Tłuszcz 0.7 g
Węglowodany 23.4 g
Błonnik 2.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...