
Urządzenia i Akcesoria
Batony proteinowe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
8 sztuk
Składniki
-
płatków owsianych, górskich30 - 40 g
-
białka w proszku waniliowego (patrz wskazówka)40 g
-
orzechów nerkowca, prażonych, niesolonych150 g
-
daktyli Medjool, bez pestek pokrojonych na kawałki (ok. 10 sztuk)180 g
-
masła orzechowego80 g
-
syropu z agawy15 - 20 g
-
soli1 szczypta
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
218.1 kcal /
913.3 kJ
Białko
8.8 g
Tłuszcz
0.7 g
Węglowodany
23.4 g
Błonnik
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

NA TRENING
12 Przepisów
Polska
Polska