Urządzenia i Akcesoria
Brownie fasolowo-daktylowe
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
20 kawałków
Składniki
-
masło ilość do natłuszczenia formy
-
500 g czerwonej fasoli Kidney, z puszki odsączonej
-
200 g daktyli, suszonych, bez pestek
-
100 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
-
4 jajka
-
150 g jogurtu naturalnego
-
160 g syropu z agawy
-
100 g kakao naturalnego, niesłodzonego
-
3 łyżeczki sody oczyszczonej
-
½ łyżeczki cynamonu, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 kawałek
Białko
6 g
Kalorie
714 kJ /
171 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4.9 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ZDROWE ODŻYWIANIE
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Kulki energetyczne z kaszy jaglanej
55 Min
Bezglutenowe placuszki bananowe
25 Min
Ciasto marchewkowo-bananowe
2 Std. 30 Min
Ciasteczka marchewkowe z komosą ryżową
1 Std.
Cytrynowo-kokosowe kulki jaglane
2 Std.
Jaglane batony z migdałami
4 Std. 20 Min
Tarta orzechowa z kremem z nerkowców
6 Std. 55 Min
Chleb gryczano-migdałowy z nasionami (bez glutenu)
2 Std.
Sałatka na ciepło z komosy ryżowej, cukinii i marchewki (bez glutenu)
30 Min
Wegańskie ciastka migdałowo-kokosowe
1 Std. 20 Min
Owsiane brownie z mango
1 Std.
Brownie z czerwonej fasoli
1 Std.