
Urządzenia i Akcesoria
Brownie fasolowo-daktylowe
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
20 kawałków
Składniki
-
masło ilość do natłuszczenia formy
-
czerwonej fasoli Kidney, z puszki odsączonej500 g
-
daktyli, suszonych, bez pestek200 g
-
orzechów włoskich, łuskanych, połówek100 g
-
jajka4
-
jogurtu naturalnego150 g
-
syropu z agawy160 g
-
kakao naturalnego, niesłodzonego100 g
-
sody oczyszczonej3 łyżeczki
-
cynamonu, mielonego½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 kawałek
Kalorie
171 kcal /
714 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
18 g
Błonnik
4.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ZDROWE ODŻYWIANIE
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Placki gryczane bez laktozy
35 min
Ciasto czekoladowo-dyniowe na mące gryczanej
2 godz.
Muffiny z mąki owsianej z masłem orzechowym
50 min
Pomidorowe brownie
1 godz.
Ciasteczka z żurawiną (bez alergenów)
40 min
Jaglane batony z migdałami
4 godz. 20 min
Placki z mąki kokosowej
30 min
Ciasto czekoladowe z mąki gryczanej
1 godz. 10 min
Migdałowe brownie z buraka
1 godz. 55 min
Brownie z czerwonej fasoli
1 godz.
Brownie fasolowo-gryczane
1 godz.
Owsiane brownie z mango
1 godz.