Pasta z warzyw z rosołu

Pasta z warzyw z rosołu

4.0 207 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
580 g

Składniki

  • 10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
  • 10 g liści bazylii, świeżych
  • 1 ząbek czosnku
  • 50 g cebuli surowej, przekrojonej na pół
  • 150 g sera typu feta pokrojonego na kawałki
  • 50 - 80 g cebuli ugotowanej, pokrojonej na kawałki
  • 100 g marchewki ugotowanej, pokrojonej na kawałki
  • 100 g korzenia pietruszki ugotowanego, pokrojonego na kawałki
  • 100 g korzenia selera ugotowanego, pokrojonego na kawałki
  • ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Białko 5.5 g
Kalorie 327 kJ / 78.1 kcal
Tłuszcz 4.3 g
Błonnik 2.5 g
Węglowodany 6.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...