Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 10 g liści bazylii, świeżych
- 1 ząbek czosnku
- 50 g cebuli, surowej, przekrojonej na pół
- 150 g sera typu feta, pokrojonego na kawałki
- 50 - 80 g cebuli, ugotowanej, pokrojonej na kawałki
- 100 g marchewki, ugotowanej, pokrojonej na kawałki
- 100 g korzenia pietruszki, ugotowanego, pokrojonego na kawałki
- 100 g korzenia selera, ugotowanego, pokrojonego na kawałki
- ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Wartości odżywcze
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 1896.6 kJ / 453 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 14.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kotlety z mięsa z rosołu
30 min
Kawior z pieczarek
30 min
Pasta z cukinii i czosnku
55 min
Muffinki z tuńczykiem
50 min
Pasta z tuńczyka
20min
Zupa z rukoli
35 min
Twarożek kanapkowy
5min
Pasta z białej fasoli z jabłkiem
55 min
Pasta jajeczna
5min
Pasta z wędliny
10min
Pasta z makreli wędzonej
20min
Pasta z prażonego słonecznika
10min