Urządzenia i Akcesoria
Pasta z warzyw z rosołu
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
580 g
Składniki
-
10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
10 g liści bazylii, świeżych
-
1 ząbek czosnku
-
50 g cebuli surowej, przekrojonej na pół
-
150 g sera typu feta pokrojonego na kawałki
-
50 - 80 g cebuli ugotowanej, pokrojonej na kawałki
-
100 g marchewki ugotowanej, pokrojonej na kawałki
-
100 g korzenia pietruszki ugotowanego, pokrojonego na kawałki
-
100 g korzenia selera ugotowanego, pokrojonego na kawałki
-
¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
5.5 g
Kalorie
327 kJ /
78.1 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SPRYTNE GOTOWANIE
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pasta kanapkowa z bobu
45 min
Pomidorowa pasta z serem feta
35 min
Pasta z cukinii i czosnku
55 min
Pasta z białej fasoli z jabłkiem
55 min
Kotlety z mięsa z rosołu
30 min
Pasta wegetariańska
10 min
Kawior z pieczarek
30 min
Dip buraczkowy z serkiem kremowym
10 min
Pasta z czerwonej fasoli z czarnuszką
5 min
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
10 min
Pasta z wędliny
10 min
Pasta z prażonego słonecznika
10 min