Pasta z warzyw z rosołu
TM5 TM6

Pasta z warzyw z rosołu

4.3 (78 ocen)

Składniki

  • 10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
  • 10 g liści bazylii, świeżych
  • 1 ząbek czosnku
  • 50 g cebuli, surowej, przekrojonej na pół
  • 150 g sera typu feta, pokrojonego na kawałki
  • 50 - 80 g cebuli, ugotowanej, pokrojonej na kawałki
  • 100 g marchewki, ugotowanej, pokrojonej na kawałki
  • 100 g korzenia pietruszki, ugotowanego, pokrojonego na kawałki
  • 100 g korzenia selera, ugotowanego, pokrojonego na kawałki
  • ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego

Wartości odżywcze
na 1 Cały przepis
Kalorie
1896.6 kJ / 453 kcal
Białko
32 g
Węglowodany
38 g
Tłuszcz
25 g
Błonnik
14.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 74 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy