
Urządzenia i Akcesoria
Pasta z warzyw z rosołu
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
1 Cały przepis
Składniki
-
natki pietruszki, świeżej, tylko liście10 g
-
liści bazylii, świeżych10 g
-
ząbek czosnku1
-
cebuli surowej, przekrojonej na pół50 g
-
sera typu feta pokrojonego na kawałki150 g
-
cebuli ugotowanej, pokrojonej na kawałki50 - 80 g
-
marchewki ugotowanej, pokrojonej na kawałki100 g
-
korzenia pietruszki ugotowanego, pokrojonego na kawałki100 g
-
korzenia selera ugotowanego, pokrojonego na kawałki100 g
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ - ½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 Cały przepis
Kalorie
453 kcal /
1896.6 kJ
Białko
32 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
38 g
Błonnik
14.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SPRYTNE GOTOWANIE
11 Przepisów
Polska
Polska