Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 10 g liści bazylii, świeżych
- 1 ząbek czosnku
- 50 g cebuli, surowej, przekrojonej na pół
- 150 g sera typu feta, pokrojonego na kawałki
- 50 - 80 g cebuli, ugotowanej, pokrojonej na kawałki
- 100 g marchewki, ugotowanej, pokrojonej na kawałki
- 100 g korzenia pietruszki, ugotowanego, pokrojonego na kawałki
- 100 g korzenia selera, ugotowanego, pokrojonego na kawałki
- ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Wartości odżywcze
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 1896.6 kJ / 453 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 14.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kotlety z mięsa z rosołu
30min
Pomidorowy serek topiony
1h
Pasta z kaszy jęczmiennej z suszonymi pomidorami
1h
Pasta z topinamburu
35min
Dip jogurtowy z żurawiną i curry
20 min
Musztarda z gruszek
1h 20min
Pasta z kurczaka i sera feta
55min
Pasta z czerwonej fasoli z czarnuszką
5 Min
Pasta z wędliny
10 Min
Pasta z białej fasoli z jabłkiem
55min
Pasta z prażonego słonecznika
10 Min
Pasta z tuńczyka
20 min