Z urządzeniem Thermomix® gotowanie może być sprytne i odpowiedzialne. Nie marnujemy produktów, gdyż wszystkie wykorzystujemy rozsądnie. Mięso z rosołu, nadmiar makaronu czy ziemniaków to wyzwanie. Oszczędności i wyjątkowy smak - gwarantowane!
Naleśniki z nadzieniem ruskim
45 min
Kotlety z mięsa z rosołu
30 min
Pasta z warzyw z rosołu
40 min
Enchilady z ryżem, kurczakiem i warzywami
1 godz.
Rogaliki z ciasta ziemniaczanego ze szpinakiem
1 godz. 5 min
Omlet makaronowy z Varomy
40 min
Zapiekanka makaronowa à la cordon bleu
50 min
Warzywa faszerowane kurczakiem i ryżem z pietruszkową kruszonką
1 godz. 50 min
Sycylijskie arancini
2 godz. 50 min
Zupa z chleba
20 min
Bajaderki
1 godz. 15 min