Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé

Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé

4.7 18 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 13 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • foie (1 lobe de 500 g) dénervé
    1
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre blanc moulu
    1 c. à café rase
  • de muscat
    50 g
  • d'eau
    500 g
  • truffe noire fraîche finement râpée
    1
  • d'oignon coupé en morceaux
    50 g
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de miel
    1 c. à soupe
  • de gingembre frais râpé
    1 cm
  • jus de citron
    1
  • de curry en poudre
    1 pincée
  • d'abricots secs dénoyautés moelleux en cubes
    50 g
  • de mangue coupée en cubes
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 852 kcal / 3520 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 82 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...