Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé

Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé

4.7 18 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 13 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • 1 foie (1 lobe de 500 g) dénervé
  • 1 c. à café de sel
  • 1 c. à café rase de poivre blanc moulu
  • 50 g de muscat
  • 500 g d'eau
  • 1 truffe noire fraîche finement râpée
  • 50 g d'oignon coupé en morceaux
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 c. à soupe de miel
  • 1 cm de gingembre frais râpé
  • 1 jus de citron
  • 1 pincée de curry en poudre
  • 50 g d'abricots secs dénoyautés moelleux en cubes
  • 200 g de mangue coupée en cubes

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 8 g
Kalorie 3520 kJ / 852 kcal
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 82 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...