Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 70 g de sucre en poudre
- 1 bouquet de basilic frais
- 500 g de tomates émondées
- 30 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 610 g
- Kalorie
- 1609 kJ / 385 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 90 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 5 g
Alternatywne przepisy
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20 min
Gaspacho
12h
Gaspacho de tomate à la framboise
15min
Soupe de melon au basilic
2 godz. 15 min
Mousse de betterave et harengs marinés en brochette
1h 15min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2h
Gaspacho concombre-vinaigre balsamique et glace chèvre-poivre de Sichuan
12h
Gaspacho concombre-feta
10 min
Gaspacho de melon
10 min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 Min
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30 Min
Sorbet citron-basilic et tuiles aux amandes
12h 50min