![Sorbet tomate-basilic Sorbet tomate-basilic](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EB29BB5A-3274-45D9-9569-E44118EB8292/Derivates/7BAA1C56-D69B-4385-A397-CDA810055F1E.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 70 g de sucre en poudre
- 1 bouquet de basilic frais
- 500 g de tomates émondées
- 30 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 610 g
- Kalorie
- 1609 kJ / 385 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 90 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 5 g
Alternatywne przepisy
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25min
Gaspacho de melon
10 min
Gaspacho et sorbet tomate basilic
2ч. 30 мин.
Velouté de concombre glacé
10 min
Gaspacho de concombre aux fraises
45min
Gaspacho concombre-feta
10 min
Sorbet poivron rouge
3ч.
Soupe pimentée au melon et au lait de coco
2h 10 min
Soupe froide de concombre au basilic
10 min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2h
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55min
Gaspacho concombre et pomme
10 min