Terrine de poulet aux pistaches

Terrine de poulet aux pistaches

4.2 30 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 parts

Składniki

  • 600 g de blancs de poulet en morceaux
  • 1 échalote coupée en 4
  • 1 c. à café de baies roses
  • 2 pincées de piment d'Espelette
  • 10 feuilles de persil plat frais
  • sel
  • poivre moulu
  • 80 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 100 g de mascarpone
  • 45 g de pistaches, décortiquées et non salées réserver 10 pistaches pour la cuisson
  • 1 branche de romarin frais

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 48 g
Kalorie 1434 kJ / 341 kcal
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...