Terrine de poulet aux pistaches

Terrine de poulet aux pistaches

4.2 30 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 parts

Składniki

  • de blancs de poulet en morceaux
    600 g
  • échalote coupée en 4
    1
  • de baies roses
    1 c. à café
  • de piment d'Espelette
    2 pincées
  • de persil plat frais
    10 feuilles
  • sel
  • poivre moulu
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    80 g
  • de mascarpone
    100 g
  • de pistaches, décortiquées et non salées réserver 10 pistaches pour la cuisson
    45 g
  • de romarin frais
    1 branche

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 341 kcal / 1434 kJ
Białko 48 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...