Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g d'eau
- 50 g de sucre en poudre
- 250 g de tomates bien mûres, coupées en quatre
- 125 g de jus de tomates
- 1 c. à café de vinaigre de xérès
- 1 c. à café d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel de céleri
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 213 kJ / 50 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Moutarde douce à l’abricot
Brak ocen
Marsala chaud
Brak ocen
Flan express au roquefort
30 min
Œuf et citron dans tous leurs états - Richard Toix
Brak ocen
Bouchons de mahi mahi
1j 20 menit
Figues farcies
20 min
Soupe de camembert au blanc de poireau et basilic
1j
Ananas givré à la sauge
12 Std.
Glace à la moutarde
12 Std.
Amuse bouche : cromesquis de carotte
1j
Potion magique
40 min
Jus de grenade
20 min