Urządzenia i Akcesoria
Pasta z serka z rzodkiewką
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
8 porcji
Składniki
-
3 łyżki szczypiorku, świeżego, posiekanego, plus dodatkowa ilość do dekoracji3 łyżki rzeżuchy bez łodyżek, plus dodatkowa ilość do dekoracji
-
60 - 80 g rzodkiewki
-
200 g serka kremowego
-
¼ łyżeczki soli
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
167.8 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
365 kJ /
87.3 kcal
Tłuszcz
8.6 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KULINARNE ABC
203 Przepisy
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pomidorowa pasta z serem feta
35 min
Pasta jajeczna
5 min
Sos tatarski
5 min
Wiosenny twarożek
5 min
Twarożek orzechowy z miodem
10 min
Pasta z tuńczyka
20 min
Pasta kanapkowa z szynki i rukoli
15 min
Pasta ze szprotów i twarogu
10 min
Twarożek kanapkowy
5 min
Pasta z tuńczyka i jajek
20 min
Pasta z łososia
5 min
Pasta z wędliny
10 min