
Urządzenia i Akcesoria
Zupa z wiosennych warzyw
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 porcji
Składniki
-
natki pietruszki, świeżej tylko liście10 - 15 g
-
masła25 g
-
cukinii pokrojonej na 3 cm kawałki300 g
-
selera naciowego pokrojonego na 1 cm kawałki150 g
-
pora pokrojonego w 1 cm plastry125 g
-
ząbek czosnku1
-
wody900 g
-
koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM1 łyżeczka
-
liści kapusty włoskiej pokrojonych w paski grubości 5 mm250 g
-
zielonego groszku, mrożonego150 g
-
soli½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
87 kcal /
365 kJ
Białko
3.9 g
Tłuszcz
4.8 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SYCĄCE ZUPY
10 Przepisów
Polska
Polska